Life - een bezield en bewust leven leiden

LOVE ALL THAT YOU AREKlik hier voor een introductie

van de DWL een YouTube video

 

 

Adamus Saint-Germain's

DreamWalker Life School

 

Is gehouden op 9,10 en 11 NOVEMBER 2018

in Nuland, nabij Den Bosch

door IRENE BERGER

 

 

 

Embodied Enlightenment ofwel Realisatie ... 

 

In dit vierde en laatste deel van zijn DreamWalker Series, gaat Adamus Saint-Germain diep in op de uitdagingen en vreugde van een bewust leven. Als een logisch vervolg op DreamWalker Death, Birth en Ascension, nodigt Adamus de deelnemers uit om de sprong te maken in de realisatie van ‘I Am’. Door de geschiedenis heen zijn er relatief weinig mensen geweest die hun verlichting hebben gerealiseerd. Maar nu, in deze dynamische tijd op aarde, is het de eerste keer dat een hele groep mensen gekozen heeft in hun Meesterschap te stappen. In de DreamWalker Life behandelt Adamus een aantal van de problemen die in deze zeer persoonlijke reis naar voren komt.

 

Onderwerpen die behandeld worden zijn onder meer: waarom je tot nu toe op je realisatie hebt gewacht; Adamus’ eigen verhaal van realisatie; de Nieuwe Aarde; de kristallen vlam van transfiguratie; Yeshua's verhaal van transfiguratie; multi-dimensionaliteit en creatie; leven op aarde; je nieuwe lichaam en geest; een bezield en bewust leven leiden; en nog veel meer. Adamus praat over de beperkingen van het mens-zijn op aarde, en hoe je hieraan voorbij kan gaan.

 

Adamus inspireert en begeleidt je in de DreamWalker Life door een aantal merabhs, reizen en ervaringen, en als je er bewust voor kiest geeft hij een diepgaand voorproefje van 'Quantum Allowing'  het toelaten van de ziel.

 

DreamWalker Life is een workshop voor diegenen die bereid zijn een bewust leven te gaan leiden en werkelijk het leven op aarde willen vieren. Adamus Saint-Germain presenteert deze ultieme DreamWalk ervaring voor een ieder die zich er klaar voor voelt in zijn Meesterschap ofwel ware vrijheid te stappen.

 

Deze workshop omvat een introductie video met Geoffrey en

Linda Hoppe, acht gechannelde video sessies met Adamus Saint-Germain gechanneld door Geoffrey Hoppe, evenals activiteiten, discussies en ervaringend begeleid door Irene Berger, gecertificeerde leraar door de Crimson Circle.

 

 

Locatie

 

Nuland, nabij Den Bosch, adres wordt bekendgemaakt na registratie

of in het mooie en zonnige Portugal!

 

 

Kosten


US $ 695,-- exclusief reis- en verblijfskosten in Nederland gehouden.

De volledige tekst van de workshop is verkrijgbaar in het engels.


$ 595,-- exclusief reis- en verblijfskosten indien je naar Portugal komt. De kosten komen ongeveer hetzelfde uit, daar de verblijfskosten in Portugal beduidend minder zijn en de kosten van de vlucht reuze meevallen indien vroeg geboekt  (ik boek meestal via skyscanner)


Ik begeleid je in adviesen hoe hierheen te komen.

Van moeilijk in je denken naar zeker mogelijk. Het geeft je een kik in zelfstandigheid en het verruimd je blik als je reist naar andere landen.

Bonus is ook dat je het land ziet en ervaart, mooi meegenomen toch!

Ik houd de workshop thuis en woon in een mooie natuurlijke omgeving.

Wees welkom en verruim je grenzen. :) 

 

 

Aanmelding

 

Neem even contact op met mij als je belangstelling hebt.

(Klik hier voor aanmelding) 

 

Indien je reeds een DWL hebt gevolgd word je uitgenodigd om deze transformerende workshop opnieuw te ervaren; iedere herhaling geeft je een verdieping en nieuwe inzichten. Het is een waardevol cadeau aan jezelf.

 

Kies je hiervoor neem dan even contact met mij op voordat je gaat registreren om een aparte link voor de halve prijs te krijgen.