Life

LOVE ALL THAT YOU ARE

 

 

Klik hier voor een introductie

van de DWL een YouTube video

 

 

Adamus Saint-Germain's

DreamWalker Life School

 

Is gehouden op 3,4 en 5 NOVEMBER 2017

in Nuland, nabij Den Bosch

door IRENE BERGER

 

 

 

Quantum Allowing All of You ...

 

In dit vierde en laatste deel van zijn DreamWalker Series, gaat Adamus Saint-Germain diep in op de uitdagingen en vreugde van een bewust leven. Als een logisch vervolg op DreamWalker Death, Birth en Ascension, nodigt Adamus de deelnemers uit om de sprong te maken in de realisatie van ‘I Am’. Door de geschiedenis heen zijn er relatief weinig mensen geweest die hun verlichting hebben gerealiseerd. Maar nu, in deze dynamische tijd op aarde, is het de eerste keer dat een hele groep mensen gekozen heeft in hun Meesterschap te stappen. In de DreamWalker Life behandelt Adamus een aantal van de problemen die in deze zeer persoonlijke reis naar voren komt.

Onderwerpen die behandeld worden zijn onder meer: waarom je tot nu toe op je realisatie hebt gewacht; Adamus’ eigen verhaal van realisatie; de Nieuwe Aarde; de kristallen vlam van transfiguratie; Yeshua's verhaal van transfiguratie; multi-dimensionaliteit en creatie; leven op aarde; je nieuwe lichaam en geest; een bezield/bewust leven leiden; en nog veel meer. Adamus praat over de beperkingen van het mens-zijn op aarde, en hoe je hieraan voorbij kan gaan.

Adamus inspireert en begeleidt je in de DreamWalker Life door een aantal merabhs, reizen en ervaringen, en als je er bewust voor kiest geeft hij een diepgaand voorproefje van Quantum Allowing.

DreamWalker Life is een workshop voor diegenen die bereid zijn een bewust leven te gaan leiden en werkelijk het leven op aarde willen vieren. Bijgestaan door de energieën van 44 verlichte Meesters, de geïnspireerde muziek van Yoham (Gerhard Fankhauser, Einat Gilboa, Amir Yakobi) en Linda Hoppe, presenteert Adamus - gechanneld door Geoffrey Hoppe - deze ultieme DreamWalk ervaring voor een ieder die zich er klaar voor voelt in zijn Meesterschap/Vrijheid te stappen. Het is niet vereist een van de vorige DreamWalker Scholen (Death, Birth of Ascension) bijgewoond te hebben om de DreamWalker Life te volgen.

Deze 2 ½-daagse workshop omvat een introductie video met Geoffrey en Linda Hoppe, acht gechannelde video sessies met Adamus Saint-Germain gechanneld door Geoffrey Hoppe, evenals activiteiten, discussies en ervaringend begeleid door Irene Berger, gecertificeerde leraar door de Crimson Circle.

 

 

Locatie

 

Nuland, nabij Den Bosch, adres wordt bekendgemaakt na registratie

 

 

Kosten

 

USD 595,-- reis- en verblijfskosten niet inbegrepen

inclusief een afschrift van de gechannelde tekst!

Aanmelding

 

Klik hier voor registratie. Je bent van harte welkom.

 

Indien je reeds een DWL hebt gevolgd

word je uitgenodigd om deze transformerende workshop opnieuw te ervaren; iedere herhaling geeft je een verdieping en nieuwe inzichten. Het is een waardevol cadeau aan jezelf.

 

Kies je hiervoor neem dan even contact met mij op voordat je gaat registreren om een aparte link voor de halve prijs te krijgen.