Aspectology - psychologie van het nieuwe bewustzijn

LOVE ALL THAT YOU ARE


 

Klik hier voor een YouTube video

 


Aspectology

met Tobias en Adamus Saint-Germain


Psychologie van de nieuwe energieIs gehouden op 10, 11 en 12 februari 2017

in Nuland, Nederland!


begeleid door Irene BergerWorkshop

 

"Who is really living your life? Who is making the decision, is reacting to others and maybe even holding you back? Aspects are the way of the soul experiencing itself. But when they get stuck, or traumatized, they try to take over your life! The result is chaos, self-sabotage and never-ending frustration."


Aspecten zijn expressies of delen van jezelf. Bijvoorbeeld de vader- of moederrol met al de overtuigingen, hoe je kind op te voeden. Of de werknemer of werkgever met weer ander gedrag. Je talenten en vaardigheden, vorige levens en zelfs je biologie.


Aspecten zijn van nature geïntegreerd en dienstbaar, maar kunnen uit balans raken door een trauma, ontkenning of afwijzing. In dat geval kunnen ze vast komen te zitten of afgedwaald zijn en je leven onbewust en nadelig beïnvloeden. In het slechtste geval kan iemand een meervoudige persoonlijkheidsstoornis ontwikkelen,


In het nieuwe bewustzijn wordt er van uit gegaan dat je van nature heel en gezond bent. Jij bent je aspecten niet, je hebt ze een keer gecreëerd om je te dienen en gaande weg kunnen ze gewond raken. Bewustwording van aspecten levert meer zicht op je leven.


Deelnemers leren hoe ze een 'veilige ruimte' kunnen creëren, dat aspecten uitnodigt te integreren, zonder te analiseren of te processen, gebruik te maken van medicatie of langdurige therapieën. Integratie kan uitdagend en intensief zijn, afhankelijk van het getraumatiseerde aspect, het geeft echter weer vrijheid, vreugde en balans in je leven.


Deze 3-daagse workshop destaat uit tien Engelstalige video-sessies met Tobias en Adamus Saint-Germain, gechanneld door Geoffrey Hoppe en geassisteerd door Linda Benyo Hoppe. Alsmede groepsbesprekingen, huiswerkopdrachten en ademsessies in het Nederlands en indien gewenst in het Engels, begeleid door Irene Berger, gecertificeerde leraar door de Crimson Circle.


 

Kosten

 

$ 695,-- afhankelijk van de koers (exclusief reis- en verblijfskosten)

De volledige tekst van de workshop is verkrijgbaar in het engels tegen een gedeeltelijke vergoeding van de afdrukkosten.

 


Aanmelding

 

Neem even contact met mij op als je belangstelling hebt.


Indien je de workshop nog een keer wilt volgen, dan word je toegelaten voor de helft van de prijs.

Neem hiervoor even contact met mij op voor een speciale code voordat je registreert.Noot

 

Diegene die antidepressiva of andere geest- of stemmings beïnvloedende medicijnen gebruikt wordt niet toegelaten aan de Aspectology School.

Deze school is er namelijk op gericht aan de oppervlakte te

brengen wat dergelijke medicijnen juist proberen te onderdrukken.